Assessments

Care4Careers biedt een breed scala aan assessments, van on-line tests tot meerdaagse Assessment Centers. Altijd maatwerk en altijd met respect voor de kandidaten.

Wil jij jezelf leren kennen?

Ondersteuning voor organisaties

Care4Careers ondersteunt organisaties met professionele oplossingen voor HR processen, zoals bij selecteren van (nieuwe) medewerkers, het inschatten van de doorgroeimogelijkheden en de capaciteiten van medewerkers.

Waar kunnen we onder andere naar kijken

  • Hoe veranderingsbereid is de medewerker?
  • Wat is het potentieel van de medewerker?
  • Is de sollicitant geschikt voor de functie?
  • Kan de medewerker doorgroeien naar een leidinggevende functie?
  • Welke vaardigheden en competenties kan de medewerker nog ontwikkelen?

Bij al deze vragen kunnen wij voor de juiste professionele ondersteuning zorgen, zodat een onderbouwde keuze kan worden gemaakt.

Veel assessment testen bieden we tegenwoordig online. Via een link krijgt de kandidaat een toegangscode tot een aantal testen. De kandidaat vult de testen online in. Dit kan thuis zijn of op het werk. Uiteraard kan dat ook op een van onze vestigingen.

Een mooi voorbeeld van de combinatie van testen en loopbaanbegeleiding is onze loopbaanscan 2.0. Hierin worden 4 testen op het gebied van Persoonlijkheid, Persoonlijke waarden, Interessegebieden en Competenties gecombineerd in één overzichtelijk rapport waardoor de medewerker direct inzicht krijgen in hun loopbaan.

Voor meer informatie ga naar onze loopbaanscan.

Care4Careers voor jou

Wij zijn een bekwaam en bevlogen adviesbureau gericht op de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Wij werken in heel Nederland en zijn verbonden aan Careerpartners International.