Care4Careers

“Iedereen is welkom bij Care4Careers”

Care4Careers is een bekwaam, betrokken en bevlogen  loopbaanadviesbureau gericht op de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Ervaren in mobiliteit van mensen in organisaties en op de arbeidsmarkt. Wij werken landelijk, met regionale experts, waar we nodig zijn daar zijn we ook. Wij zijn dicht bij de mensen, bereikbaar, met een persoonlijke benadering. Onze coaches doen een stap meer dan verwacht. Wij zijn een eigenwijs bureau, oplossingsgericht en sparring-partner voor HR. Wij zijn gericht op zelfredzaamheid, waardoor medewerkers duurzaam inzetbaar blijven. De mens staat bij ons centraal, daardoor zijn we gericht op diversiteit.

Care4Careers is ontstaan uit Ucare een van oorsprong Belgische onderneming met meer dan 25 jaar ervaring in loopbaanadvies. Care4Careers is partner van CPI, Career Partners International, ’s werelds grootste talent  management organisatie.

IEDEREEN IS WELKOM BIJ CARE4CAREERS

Van werknemers tot zelfstandigen. Elk beroep en elk opleidingsniveau. Wij sluiten niemand uit.

Heb je een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen? De informele sfeer, de overzichtelijke structuur en de vele locaties dichtbij je woonplaats zorgen altijd voor een prettig gevoel.

Wij staan voor individuele geloofsvrijheid en tolerantie. Wij geloven in ieder mens. Katholieken, Joden, Moslims, Boeddhisten, Atheïsten, Hindoeisten , Christelijk? Religie betekent voor iedereen wat anders. Je geloofsovertuiging is onderdeel van jou en jij bent welkom.

VEELGESTELDE VRAGEN

Gaan jullie vertrouwelijk met mijn gegevens om?
Wij garanderen dat wij alle gegevens betreffende de loopbaanbegeleiding vertrouwelijk behandelen en niet verstrekken aan derden zonder hiervoor eerst goedkeuring te vragen.

Werken jullie in groepen of individueel? 
Je krijgt altijd individuele begeleiding. Wij creëren een veilige omgeving waarin wij in alle rust je loopbaantraject bespreken. Voor inspiratie en motivatie verzorgen we ook groepstrainingen, maar dat gaat altijd in overleg.

Helpen jullie met het zoeken naar vacatures?
Ja, als onderdeel van outplacement en/of reintegratie 2e spoor zoeken wij actief naar mogelijkheden voor jou op de arbeidsmarkt. Onze jobcoaches zoeken in overleg met jou actief naar geschikte vacatures en zetten ons gezamenlijk netwerk in om banen te vinden.

Care4Careers voor jou

Wij zijn een bekwaam en bevlogen adviesbureau gericht op de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Wij werken in heel Nederland en zijn verbonden aan Careerpartners International.