Care4Careers

“Iedereen is welkom bij Care4Careers”

Care4Careers is een bekwaam, betrokken en bevlogen  loopbaanadviesbureau gericht op de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Ervaren in mobiliteit van mensen in organisaties en op de arbeidsmarkt. Wij werken landelijk, met regionale experts, waar we nodig zijn daar zijn we ook. Wij zijn dicht bij de mensen, bereikbaar, met een persoonlijke benadering. Onze coaches doen een stap meer dan verwacht. Wij zijn een eigenwijs bureau, oplossingsgericht en sparring-partner voor HR. Wij zijn gericht op zelfredzaamheid, waardoor medewerkers duurzaam inzetbaar blijven. De mens staat bij ons centraal, daardoor zijn we gericht op diversiteit.

Care4Careers is ontstaan uit Ucare een van oorsprong Belgische onderneming met meer dan 25 jaar ervaring in loopbaanadvies. Care4Careers is partner van CPI, Career Partners International, ’s werelds grootste talent  management organisatie.

IEDEREEN IS WELKOM BIJ CARE4CAREERS

Van werknemers tot zelfstandigen. Elk beroep en elk opleidingsniveau. Wij sluiten niemand uit.

Heb je een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen? De informele sfeer, de overzichtelijke structuur en de vele locaties dichtbij je woonplaats zorgen altijd voor een prettig gevoel.

Wij staan voor individuele geloofsvrijheid en tolerantie. Wij geloven in ieder mens. Katholieken, Joden, Moslims, Boeddhisten, Atheïsten, Hindoeisten , Christelijk? Religie betekent voor iedereen wat anders. Je geloofsovertuiging is onderdeel van jou en jij bent welkom.

VEELGESTELDE VRAGEN

Gaan jullie vertrouwelijk met mijn gegevens om?
Wij garanderen dat wij alle gegevens betreffende de loopbaanbegeleiding vertrouwelijk behandelen en niet verstrekken aan derden zonder hiervoor eerst goedkeuring te vragen.

Werken jullie in groepen of individueel? 
Je krijgt altijd individuele begeleiding. Wij creëren een veilige omgeving waarin wij in alle rust je loopbaantraject bespreken. Voor inspiratie en motivatie verzorgen we ook groepstrainingen, maar dat gaat altijd in overleg.

Helpen jullie met het zoeken naar vacatures?
Ja, als onderdeel van outplacement en/of reintegratie 2e spoor zoeken wij actief naar mogelijkheden voor jou op de arbeidsmarkt. Onze jobcoaches zoeken in overleg met jou actief naar geschikte vacatures en zetten ons gezamenlijk netwerk in om banen te vinden.

Eric Bloemers

Senior Adviseur
Regio Zuid Nederland (Maastricht tot Eindhoven)
Ik heb ruim 20 jaar ervaring als loopbaanadviseur. Mijn ervaring ligt op het gebied van individuele coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement en talent management. Het toepassen van het out-of-the-box denken is hierbij van wezenlijk belang in de huidige markt. “Met een warm hart individueel werken met mensen. Niet alleen aan hun vraagstelling maar ook met veel aandacht voor wat hen bijzonder maakt en daarom gebruik makend van hun unieke talenten en mogelijkheden zodat ze tot bloei kunnen komen en nieuwe stappen durven te zetten in hun leven”. Mijn coachingsstijl kenmerkt zich door openheid, humor, vertrouwen, confrontatie, gezond verstand en rust. Mijn kracht ligt in het bewust maken van anderen t.a.v. ambities, drijfveren, motieven en authenticiteit. Mijn werkwijze is praktisch en resultaatgericht.

Mirjam Rombouts

Senior Adviseur
Regio Noord (Groningen, Leeuwarden tot Zwolle)
“Mens en Werk” is het overkoepelende thema waar ik mij in de afgelopen 25 jaar in gespecialiseerd heb. Met veel plezier, energie en voldoening geloof ik in mensen, hun drijfveren, passies en talenten. Ik weet als geen ander dat dáár trouw aan zijn, leidt tot duurzaam geluk en plezier in je loopbaan. Loopbaanbegeleiding helpt je om je verder te ontwikkelen. Een voorbeeld voor aanleiding voor een traject kan zijn: Je wilt actief zijn in de ontwikkeling van je loopbaan en bewust van je kracht, je drijfveren en talenten keuzes maken m.b.t. het vervolg daarvan. Een goed persoonlijk traject is dan ook altijd maatwerk. Met zorg en aandacht onderzoeken, rode draden en patronen zichtbaar maken om vervolgens de bij jou passende mogelijkheden in kaart te brengen. Aandacht voor zingeving én de voeten in de aarde; Een droom én een plan van aanpak.  

Rolf van der Mije

Senior Adviseur
Regio Midden Nederland (Rotterdam tot Amersfoort)
Na meer dan 20 jaar werkzaam te zijn geweest als HR Director en daarbij onder andere als loopbaancoach te hebben gewerkt in development centers in Europa, Azië en Amerika, ben ik sinds 2013 officieel als loopbaancoach actief. Veel vragen in de loopbaanscans hebben betrekking op het waarom. Waarom doe ik (nog steeds) dit werk? Ik heb een mooie baan, waarom ben ik nog ontevreden? Mijn carrière liep eigenlijk vanzelf, ik hoefde nooit te kiezen, waarom kan ik dat zelf niet sturen? Ook de vraag of iemand op de goede weg zit, als een soort safety check, komt veel voor. Mijn coaching is oplossingsgericht, geconcentreerd op dat wat wél kan. Geleid door zingeving in de eigen loopbaan, positie binnen de organisatie én verbonden met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Mijn grootste genoegen is als een medewerker na de coaching zijn of haar eigen weg weet te vinden.

Care4Careers voor jou

Wij zijn een bekwaam en bevlogen adviesbureau gericht op de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Wij werken in heel Nederland en zijn verbonden aan Careerpartners International.

Meer weten?