Loopbaanbegeleiding

Hoe krijg ik weer plezier in mijn werk? Welke kansen heb ik op de huidige arbeidsmarkt?
Waar ligt mijn passie? Waar ligt mijn kracht? Waar word ik blij van?
Hoe krijg ik mijn werk- en privésituatie in balans?

Wij van Care4Careers gaan samen met jou aan de slag om de juiste antwoorden te vinden.

Is een hoger inkomen voor jou de oplossing?

Ondersteunen op persoonlijke wijze

Een baan waarbij je wordt uitgedaagd en je je prettig voelt, vormt de basis voor een mooie loopbaan. Wij ondersteunen je op persoonlijke wijze. Door individuele gesprekken met je te voeren, ontvang je altijd advies op maat. Wij maken indien gewenst ook gebruik van online testen. Naast persoonlijke face to face gesprekken zetten wij e-coaching in en zijn er contact mogelijkheden via Skype en Facetime. Wij stellen graag een traject op maat voor je samen.

HOE ZIET EEN LOOPBAANTRAJECT ERUIT?

Wij leveren altijd maatwerk. Een voorbeeld van een individueel traject vind je in de stappen hiernaast.

Wat kunnen wij van elkaar verwachten? Het traject wordt samen met jou opgesteld en de doelstellingen worden bepaald, dat krijg je op schrift en we beginnen pas als je daarmee akkoord bent.

Centraal staan de vragen: wie ben ik, waarom werk ik, wat kan ik en wat wil ik? Deze vragen worden door individuele coachingsgesprekken met onze ervaren loopbaancoaches en het op maat inzetten van testen beantwoord. Dit leidt tot een Plan van Aanpak waarin je duidelijk je wens formuleert en de wijze waarop je dat wil realiseren. Vaak is dat op basis van een elevatorpitch waarin je kort en krachtig aangeeft wie je bent, wat je kunt en wat je graag zou willen. Daarmee kun je binnen of buiten het bedrijf op effectieve wijze kenbaar maken dat je graag een nieuwe uitdaging aangaat of dat je je verder wil ontwikkelen.

Indien gewenst kunnen we je ook nog ondersteunen in het realiseren van je nieuwe uitdaging.

Care4Careers voor jou

Wij zijn een bekwaam en bevlogen adviesbureau gericht op de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Wij werken in heel Nederland en zijn verbonden aan Careerpartners International.